Elinstallation Angelholm

Elinstallation Ängelholm: behöriga elektriker nära dig

Det vi erbjuder är säkra elinstallationer i Ängelholm med omnejd. Det är inte mer komplicerat än så. Vi bokar in dig så snart vi kan på en tid som passar dig, det är bara att ringa så kommer vi redan samma vecka om du vill. Montering av ytterbelysning, installation av laddbox eller lite vardagsfix med elen – vi löser det mesta! Slå oss en signal och berätta vad du vill ha för hjälp så löser vi resten.

Med oss får du säkra elinstallationer i Ängelholm

Vi är din lokala elektrikerfirma som anser att god service är en självklarhet och en rättighet för dig som kund. Med kort varsel kan vi lösa alla typer av elinstallationer i Ängelholm och det med elektriker som har full behörighet.

Med oss får du: Elinstallationer i Ängelholm av hög kvalitet till priser som tål att jämföras. Våra elektriker är givetvis behöriga fackmän.

Detta får du göra själv

Det finns elinstallationer du får lov att göra på egen hand men det är förvånansvärt lite man faktiskt får lov att göra i sitt eget hem.

  • Byte av befintlig kontakt
  • Byte av befintlig strömbrytare
  • Byte av lamphållare
  • Skapa skarvsladd

Även om du får lov att utföra dessa jobb själv är det aldrig en bra idé att chansa med el. Det är förenat med livsfara!

Som rådgivande elektriker i Ängelholm berättar vi ofta för våra kunder om vad de inte får lov att göra. Att sätta upp en lampa utomhus är till exempel en olaglig elinstallation om du saknar behörighet. Att byta från ojordat till jordat är inte heller tillåtet.

Låt oss sköta dina elinstallationer i Ängelholm. Då vet du att det blir rätt gjort och vi garanterar att alla våra jobb utförs av rätt utbildad elektriker. Tveka inte att kontakta oss. Vi ger gärna råd över telefon, eller så kommer vi och besöker dig och kollar vad som behöver fixas.

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELINSTALLATIONER

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 0431-37 89 05 eller mejla oss:  kontakt@elektrikerangelholm.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!